Вітаємо з ювілеєм Інну Володимирівну Мисан

Соціально-психологічний факультет > Вітання > Вітаємо з ювілеєм Інну Володимирівну Мисан

П’ятниця, 24 травня 2019 року, збагачує скарбничку ювілейних дат нашого університету ще однією перлиною, адже саме цього дня вагома життєва річниця постукала до віконця кандидата педагогічних наук, старшого викладача, заступника завідувача кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти з навчальної роботи Інни Володимирівна Мисан.

 

Дорога і шановна Інно Володимирівно!

Професорсько-викладацький та студентський колективи університету від усієї душі вітає Вас з нагоди ювілею, та надсилає найтепліші та найщиріші слова побажань.

Зичимо Вам величезного здоров’я, енергії, сил і бадьорості духу. Побільше радощів у житті. Захоплюючих та ненудних буднів, які прикрашатиме виключно позитив, приємне спілкування та цікаві події.

Нехай Ваш талант і праця будуть на вагу золота, а старання і наполеглива праця завжди призводять до успіху і слави, нехай близькі та оточуючі люди неодмінно наповнюють Ваше життя щасливими посмішками і пустотливими витівками. Хочемо, аби кожен новий день дарував Вам удачу та задоволення.

Ми цінуємо Ваш невичерпний досвід та вклад у розвиток нашої альма-матер, та переконані, що Ваша професійна діяльність й надалі приходитиме на допомогу колегам та, особливо, студентам, які прагнуть формуватися як фахівці та особистості.  Впевнені, що ще довгі роки Ви перебуватимете на пульсі наукового поступу нашого закладу вищої освіти та всієї нашої держави.

З повагою професорсько-викладацький та
студентський колективи соціоісторичного факультету

Leave a Reply