Вітання з нагоди дня народження Бориса Леонідовича Дем’яненка

Соціально-психологічний факультет > Вітання > Вітання з нагоди дня народження Бориса Леонідовича Дем’яненка

Професорсько-викладацький та студентський колективи ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», увесь соціоісторичний факультет, поспішає привітати сьогодні, 10 серпня 2019 року, декана соціоісторичного факультету, доктора політичних наук, професора Бориса Леонідовича Дем’яненка з особливим святом – Днем його народження.

Вельмишановний Борисе Леонідовичу!

Своєю невтомною й відповідальною працею на благо нашої альма-матер, виключно неповторними організаторськими здібностями, не аби якими науковими здобутками, благородністю та готовністю завжди і у всьому прийти на допомогу, Ви, віддавна, сповна користуєтеся повагою колег, любов’ю студентів, вдячністю сотень випускників, яким Ви дали дорогу в світле майбуття, є прикладом для наслідування. Вся науково-педагогічна спільнота нашої країни знає Вас як очільника одного з найпотужніших структурних підрозділів нашого університету, який завдяки Вам, минулоріч, поповнився новими студентами та мудрими й талановитими педагогами, розширивши палітру своїх спеціальностей, а відтак і можливостей.

У день Вашого народження ми хотіли б подякувати Вам за Вашу небайдужість та відданість справі Вашого життя, і щиро зичимо ніколи не зупинятися перед труднощами, завжди й попри все іти вперед і бути переконаним оптимістом, примножувати свої професійні й життєві надбання. Гарних та відданих людей, які крокуватимуть пліч-о-пліч з Вами, багатого на яскраві події життя та цікавих місць, де Вам завжди будуть раді, і де Ваша душа матиме спокій та відпочинок, на який Ви, безсумнівно, заслуговуєте завдяки своїй сумлінній і клопіткій праці.

Доброго Вам здоров’я, невичерпних сил та енергії, родинного затишку і тепла, мудрості, терпіння, реалізації всіх творчих задумів та мрій. Нехай роки залишають по собі лише світлі спогади, а майбутнє дарує ще багато щасливих літ, сповнених світлої віри, виправдних надій та всеосяжної любові.

Зичимо лише щасливих років попереду, радості і сміху, незгасимої поваги від оточуючих і любові від рідних.

З повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету,
родина соціоісторичного факультету

Leave a Reply