Вітаємо з Ювілеєм Анастасію Володимирівну Ставицьку

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Вітаємо з Ювілеєм Анастасію Володимирівну Ставицьку

Вівторок, 27 серпня 2019 року, є виключно святковою та радісною датою у житті всього відділення історії соціоісторичного факультету, адже саме у цей день Ювілей святкує чарівна дівчина та незамінний викладач, заступник завідувача кафедри історії та культури України з навчальної роботи, кандидат історичних наук, викладачка Анастасія Володимирівна Ставицька.

Люба Анастасіє Володимирівно!

Прийміть найщиріші вітання професорсько-викладацького та студентського колективів нашого університету з нагоди дня Вашого народження. Побажання наші щирі, хоч і не нові: великого людського щастя, величезної любові, бадьорості, завзяття і міцного здоров’я. Бажаємо, щоб все це було постійно. Успіхів вам у роботі і задоволення від неї такого ж, як і у Ваших студентів від занять і наукової співпраці з Вами.

Хай Ваші будні завжди будуть вдалими, гроші – чесно заробленими, й, при цьому, їх буде достатньо. Нехай робота, ні за яких обставин, не заважає особистому життю, а це саме життя буде гармонійним, криючи у собі багато приємних сюрпризів і щасливих подій.

У день Вашого народження ми невмисне не бажатимемо Вам нових горизонтів, адже у міру наближення горизонт віддаляється, а, відтак, бажаємо тільки тих висот, які можна і потрібно підкорювати для самовдосконалення. Яскравих вражень від життя, безліч мандрів, зустрічей та гарних подій, непересічних людей поряд, всіх гараздів. Ми любимо Вас, та маємо велику приємність працювати пліч-о-пліч з Вами!

Ваші колеги та студенти, колектив кафедри історії та культури України,
увесь соціоісторичний факультет

Leave a Reply