Найщиріші вітання з нагоди Дня народження Діани Миколаївни Чижми

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Найщиріші вітання з нагоди Дня народження Діани Миколаївни Чижми

Сьогодні, 31 серпня 2019 року, День народження святкує кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Діана Миколаївна Чижма.

Дорога Діано Миколаївно!

Чудовій людині – добрій, чуйній і великодушній – наші поздоровлення з Днем народження і найщиріші побажання! Зичимо Вам спокою, терпіння і наснаги, нехай робота приносить Вам не тільки зростання досвіду, але й задоволення! Бажаємо неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, вірних друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Хай у Вас буде дуже багато доброго, веселого і щасливого в житті, багато друзів у Вашій оселі, поряд здорові і щасливі рідні та близькі, а в серці живе радість і натхнення! Мудрість і терпіння допомагають долати життєві перешкоди, а на шляху зустрічаються лише доброзичливі люди!

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply