Соціально-психологічний факультет > Вітання > Лариса Калмикова стала «Заслуженою працівницею освіти України»
Нагородження Калмикової

15 жовтня 2020 р. у Київській обласній державній адміністрації, відповідно до Указу Президента України №335/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України» відбулося урочисте вручення державної нагороди очільником Київської області Василем Володіним 11 жителям Київщини, які, згідно цього указу, отримали державні нагороди та подяки.

            Серед нагороджених і завідувачка кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти факультету історичної і соціально-психологічної освіти нашого університету, доктор психологічних наук, професор, академік Національної академії вищої освіти та Міжнародної академії наук педагогічної освіти, головна редакторка збірника наукових праць «Psycholinguistics», голова правління громадської організації «Всеукраїнська асоціація психолінгвістів» (ВАПЛ) Лариса Олександрівна Калмикова. Вона стала «Заслуженою працівницею освіти України».

 Київщина пишається такими людьми. Щодня ви надихаєте інших на нові здобутки, рятуєте життя та здоров’я, навчаєте та робите життя українців зручнішим і комфортнішим. Ви робите практичний вклад не лише в розвиток області, а й всієї країни, – зазначив Василь Володін.

Сердечно вітаємо Ларису Олександрівна з присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник освіти України» за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм. Бажаємо їй міцного здоров’я,  нових перемог численних особистих та професійних успіхів на благо української освіти та науки!

Прес-служба університету

Leave a Reply