Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Уже завтра, 18 грудня, вп’ятнадцяте відбудеться науково-практична конференція «Психолінгвістика в сучасному світі»

З року в рік, міжнародна науково-практична конференція під назвою «Психолінгвістика в сучасному світі» зберігає наукові традиції вітчизняної та зарубіжної психолінгвістики, засновані О. О. Потебнею, Л. С. Виготським, О. Р. Лурією, О. М. Леонтьєвим, М. І. Жинкіним, О. О. Леонтьєвим та іншими видатними мовознавцями і психологами, розвиває існуючі підходи до досліджень психолінгвістичних феноменів, пропонує нові погляди на явища мови і мовлення людини й презентує найновіші результати психолінгвістичних розвідок. Пандемія не стане на заваді її проведенню і в цьому році.

Уже завтра, 18 грудня 2020 року, з 11:00 стартує робота вже XV Міжнародної науково-практичної конференції «Психолінгвістика у сучасному світі – 2020».

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська та мови ЄС.

Учасники конференції: науковці (психологічні лінгвісти, лінгвісти, філологи, нейролінгвісти, тренери, філософи, дослідники соціальних комунікацій, етнічні психологи, психіатри, психоаналітики, юристи, психоконсультанти тощо) та практики в різних сферах діяльності суспільства, де діє психолінгвістика. (освіта, журналістика, засоби масової інформації, право, політика, психотерапія, кібернетика, реклама, медицина тощо).

Зазначимо, що, як і завше, організаторами конференції є Університет Григорія Сковороди в Переяславі в особі кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти факультету історичної і соціально-психологічної освіти та Громадська організація «Всеукраїнська асоціація психолінгвістів». Крім того, до зібрання традиційно долучаться співробітники Інституту психології імені Г.С.Костюка Національної академії освітніх наук України та кафедра російської мови та літератури Університету Докуза Ейлюля (Туреччина)

Матеріали конференції буде викладено у вільний доступ за принципом, що надання вільного доступу до досліджень громадськості підтримує більший глобальний обмін знаннями. Повнотекстовий доступ до тез доповідей конференції буде представлений на офіційному веб-сайті в розділі «Збірник матеріалів».

Відтак, приєднуйтеся до конференції на платформі Microsoft Teams завтра, 18 грудня з 10:45 за посиланням: https://cutt.ly/RhJq9qg .

Якщо на вашому девайсі не інстальовано програму то задля долучення до конференції вам потрібно буде натиснути на вікно «Продовжити в цьому браузері».

Оргкомітет конференції

Leave a Reply