Після трьохрічної перерви в університеті відбудеться ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Історія і археологія»

Соціально-психологічний факультет > Анонси факультету > Після трьохрічної перерви в університеті відбудеться ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Історія і археологія»

З метою підтримки обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, у лютому-квітні 2021 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі буде проводитись другий тур Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт зі спеціальності «Історія і археологія».

Для участі в другому турі Конкурсу необхідно до 15 лютого 2021 року (за поштовим штемпелем) на адресу університету надіслати не більше трьох кращих наукових робіт.

Підсумкова науково-практична конференція Конкурсу в онлайн-форматі (на платформі Microsoft Teams) відбудеться 14 квітня 2021 р.

Роботи, подані з порушенням вимог до оформлення, і роботи, які подавалися на інші конкурси і мали відзнаки НАН України, галузева конкурсна комісія не розглядатиме.

Прохання до всіх учасників ІІ туру Конкурсу: у супровідних документах обов’язково вказувати електронну адресу і номер мобільного телефону (для зручності контактування).

Адреса університету:

Декану факультету історичної й соціально-психологічної освіти Дем’яненку Борису Леонідовичу

На Конкурс наукових студентських робіт зі спеціальності «Історія і археологія»

ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»

вул. Сухомлинського, 30, м. Переяслав, Київська область, 08401.

Контактні телефони:

+38 (097) 450-24-24 – Дем’яненко Борис Леонідович, декан факультету історичної й соціально-психологічної освіти;

+38 (093) 253-31-41 – Дудар Василь Леонідович, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності.

E-mail: istfak461@gmail.com 

З вимогами до оформлення робіт та більш детальною інформацією щодо Конкурсу Ви зможете ознайомитись в інформаційному листі та наказі № 248 від 01.12.2020 р. «Про проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2020/2021 н. р. зі спеціальності «Історія і археологія»».

Зичимо усім учасникам конкурсу успіхів і творчої наснаги. Нехай Вашими супутниками у наукових пошуках будуть завзятість та натхнення.

Оргкомітет конкурсу

Leave a Reply