Факультет історичної і соціально-психологічної освіти проводить дні відкритих дверей – до уваги майбутніх дошкільників та соціальних працівників

Соціально-психологічний факультет > Анонси факультету > Факультет історичної і соціально-психологічної освіти проводить дні відкритих дверей – до уваги майбутніх дошкільників та соціальних працівників

Факультет історичної і соціально-психологічної освіти, в особі кафедр психології і педагогіки дошкільної освіти та соціальної педагогіки і соціальної роботи оголосив дати проведення Днів відкритих дверей на спеціальностях 012 «Дошкільна освіта» та 231 «Соціальна робота» – розповідаємо про те, коли саме та в якому форматі вони відбудуться.

У вівторок, 18 травня 2021 року, о 1300 на кафедрі психології і педагогіки дошкільної освіти факультету  відбудеться День відкритих дверей за спеціальністю 012 «Дошкільна освіта». Зважаючи на існуючі карантинні обмеження кафедра продовжує свої традиції профорієнтаційної роботи у онлайн-форматі за допомогою платформи Microsoft Teams.

У ході онлайн-зібрання майбутні здобувачі дізнаються про пріоритет професії в галузі дошкільної освіти та переваги навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, які відрізняють його від інших закладів вищої освіти.

Крім того, до зустрічі долучаться заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету Сергій Закопайло, декан факультету історичної і соціально-психологічної освіти Борис Дем’яненко, завідувачка кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Лариса Калмикова, представники професорсько-викладацького складу кафедри, студенти бакалаврату та магістратури.

«Запрошуємо всіх бажаючих випускників шкіл, педагогічних училищ і коледжів взяти участь у цьому заході» додають організатори, принагідно зазначаючи, що більше довідкової інформації можна отримати за контактними номерами: 067-907-60-30, 095-460-94-48, 063-791-87-61.

У четвер, 20 травня 2021 року, об 1100 на кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи відбудеться День відкритих дверей за спеціальністю 231 «Соціальна робота». Зустріч так само відбуватиметься на платформі Microsoft Teams.

«На онлайн-зустрічі Ви дізнаєтесь більше інформації про спеціальність, особливості освітнього процесу, про можливості вступу та навчання в Університеті, особливості реалізації своїх професійних вмінь по його закінченню.

Спікерами онлайн-заходу будуть: заступник декана факультету історичної і соціально-психологічної освіти Юлія Кролівець, завідувач кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Дмитро Мазоха, викладачі кафедри. Інформацію яка стосується особливостей вступної кампанії у 2021 році повідомить заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету Сергій Закопайло.

На зустріч запрошуються випускники шкіл, коледжів, закладів вищої освіти та всі, хто зацікавлений здобути освіту за цією спеціальністю» коментують на кафедрі-організаторці.

Як театр починається з вішака, так і заклад вищої освіти – з Дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: «вступати чи ні за обраною спеціальністю у цей заклад вищої освіти». Маємо надію, що відвідавши дні відкритих дверей нашого факультету ви вже не матимете сумнівів щодо того, на чию користь зробити свій освітній вибір.

Прес-служба факультету