Як підготувати та провести тренінг від А до Я? – вже завтра розкаже вебінар Леоніда Ніколаєва

Соціально-психологічний факультет > Анонси факультету > Як підготувати та провести тренінг від А до Я? – вже завтра розкаже вебінар Леоніда Ніколаєва

Карантин рано чи пізно закінчиться, ми усі неодмінно зустрінемося та звісно ж повернемося до плідної й в більшості не дистанційної роботи. Проте задля того аби бути ефективними й більше не гаяти жодної хвилини яку ми можемо з користю проводити разом наживо слід наполегливо й постійно вчитися чомусь новому, невпинно зростати й розширюватися у своїх компетенціях.

Відтак, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології нашого університету, бізнес-тренер, сертифікований коуч ECF Ukraine (спеціалізація: коучинг у підготовці тренерів) та засновник Міжнародної школи тренінгу та супервізії «TrainingBOX» (Акредитація Європейської федерації коучингу) Леонід Ніколаєв пропонує усім Вам завтра, 22 квітня 2020 року з 18 до 20:00 долучитися до його авторського вебінару на тему: «Тренінг: з чого почати підготовку та як реалізувати ідею про проведення».

Протягом вебінару Леонід Олегович розповість про персональний рівень експертності й те, як не стати жертвою синдрому «самозванця»; розтлумачить уявлення про тренінги – розвіє міфи й занурить у реальність; розтлумачить ключові характеристики і компетенції особистості тренера; продемонструє моделі створення тренінгу, що є запорукою гармонії в навчанні, а також окреслить сім кроків для створення авторського тренінгу.

Зацікаво? Не гайте ні хвилини – просто зараз реєструйтесь за адресою (тут) – таке неможливо пропустити, а отриманні враження та знання неодмінно стануть вам у нагоді, позаяк тренінги стають все популярнішими, а фахові тренери є лідерами, які невпинно і впевнено рухають цей світ у кращий бік й ведуть за собою. Вам по дорозі?!

Прес-центр кафедри психології

Leave a Reply

Недавні записи